Hoe u Software Toegang tot Bescherming in Windows Vista

Tijdregistratie voor uw software is essentieel in de meeste branches om u te helpen beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tot software of informatie die erin staat. Het is essentieel dat al uw softwareproducten goed zijn beschermd tegen dit probleem, daarom is deze vorm van bescherming zo essentieel.

Tijdregistratie wordt ook wel tijdstempel genoemd. Dit is een proces dat wordt gebruikt om elke activiteit te markeren waarin een persoon uw programma heeft ingevoerd. Deze omvatten software-installatie, verwijdering en zelfs hardware-installatie. Met dit type bescherming kunt u ook volgen waar de software is geplaatst, bijvoorbeeld wanneer de persoon deze voor het eerst installeert terwijl hij deze nog gebruikt.

Het grootste probleem met deze vorm van bescherming is dat deze gemakkelijk kan worden uitgeschakeld. Als u het proces wilt uitschakelen, kunt u dit doen. Het goede is dat er een aantal geweldige manieren zijn om deze tijdregistratie in je software uit te schakelen. Hier zijn enkele methoden die u zou moeten overwegen.

Als uw software door beheerders moet worden uitgevoerd, is het eerste dat u wilt doen, de systeembeveiliging beveiligen. U mag nooit iemand anders dan de feitelijke beheerder toestaan ​​de software uit te voeren. Als het gaat om een ​​op tijd gebaseerde beveiligingsfunctie, moet u ervoor zorgen dat uw beheerder de enige is die deze daadwerkelijk kan uitvoeren.

De volgende stap is het geven van belangrijke gegevens en informatie aan de gebruiker. Als u een tijdregistratiefunctie gebruikt om uw software te beschermen, wilt u dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om deze informatie op te slaan. Het is van vitaal belang dat ze hun informatie kunnen opslaan, zodat deze altijd bij de hand is. U moet er ook voor zorgen dat ze een kopie van al deze informatie in een bestand kunnen opslaan, zodat u kunt zien of deze ooit is verwijderd. Dit is belangrijk als u precies wilt weten wat de persoon met uw software heeft gedaan.

Ook interessant

Tijdregistratie

De Voordelen van het Gebruik van een Audio-Opname Voor Effectief CommunicerenAls het gaat om de communicatie met andere mensen, er is veel te leren o ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Bezoekers van het Management: Hoe te Combineren Time Opname Met Video-en Audio-OpnameTijdregistratie is een belangrijk aspect van de bezoekers manage ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijd Opname - Vertel de Bezoekers Volg Mij!"Vertel de bezoekers volg mij!" Dit was de slogan van een zeer populaire blog dat ik geblogd over onlangs. ...

Lees verder