Draadloze Klokken

Het is gebruikelijk plaats in vandaag de dag veel kantooromgevingen om tijd te klokken te zien op bureaus en in andere openbare plaatsen. Dit soort time klok wordt gebruikt, niet alleen op de werkplek, maar ook in veel dienstverlenende voorzieningen en instellingen.

Deze tijdklokken worden vaak gebruikt om op te nemen werk-gerelateerde informatie, zoals werkorders, werkorders, tickets en andere activiteiten gerelateerde records. Ze worden ook wel de tijd kaarten of agenda tijd klokken. Sommige dienstverleners zullen ook dit soort van een klok om een ​​record tijd kaarten of andere vel papier te gebruiken. De belangrijkste reden dat mensen de voorkeur aan deze timecards gebruiken om hun dagelijkse activiteiten vast te leggen is omdat ze meestal eenvoudig te bedienen.

Wanneer u de achterzijde wijzerplaat van de tijd kaart te zetten, kunt u zien hoe laat het is. Het is gemakkelijk te gebruiken en je hoeft niet naar de nummers een herinneren door middel van vierentwintig. Bij sommige modellen kan het nodig zijn om duw op de knop op de achterkant en op de andere modellen die u nodig heeft om de voorkant draaien.

Om bij te houden van uw activiteiten te houden met deze tijd kaartsystemen, hebt u een computer nodig hebt. U moet toegang hebben tot het internet om de software die nodig is voor het opnemen en het synchroniseren van uw administratie te downloaden.

Als u uw eigen systeem actief zijn, kunt u een hoop geld te besparen door niet te hoeven geen speciale software aan te schaffen. Dit kan worden gekocht voor ongeveer $ 20 bij een lokale hardware winkel of u kunt zelfs het kopen online voor minder dan de kosten van een kopje koffie bij Starbucks. Het enige probleem is dat je de mogelijkheid om de tijd af te lezen vanaf elke computer niet zal hebben, tenzij je een Ethernet-verbinding.

U kunt ook een draadloze kaart kopen als u wilt in staat zijn om uw systeem te gebruiken in een andere plaats. Dit kan handig zijn als u thuis werkt en je wilt gebruiken terwijl u weg bent van uw bureau. Je zult in staat zijn om uw tijdregistratie te nemen en dan synchroniseren van de gegevens als je thuis komt. Als u het nemen van uw gezin een vakantie, kan het zijn dat de draadloze kaart is de enige manier waarop je in staat om te synchroniseren met uw klok zal zijn.

Ook interessant

Tijdregistratie

De Voordelen van het Gebruik van een Audio-Opname Voor Effectief CommunicerenAls het gaat om de communicatie met andere mensen, er is veel te leren o ...

Lees verder

Beheer Bezoekers

Bezoekers van het Management: Hoe te Combineren Time Opname Met Video-en Audio-OpnameTijdregistratie is een belangrijk aspect van de bezoekers manage ...

Lees verder

Opvolging Bezoekers

Tijd Opname - Vertel de Bezoekers Volg Mij!"Vertel de bezoekers volg mij!" Dit was de slogan van een zeer populaire blog dat ik geblogd over onlangs. ...

Lees verder