Menselijke activiteiten kunnen worden onderverdeeld in drie typen, te weten: de biologische, technologische en sociaal.

Wetenschap en technologie zijn de twee gebieden die het grootste effect op het milieu en de loop van de tijd hebben meer schade dan alle anderen samen gedaan. Hoewel de wereld zal blijven veranderen, is er veel kunnen we doen om onherstelbare schade aan het milieu door wetenschappelijk onderzoek te vermijden.

Vervuiling heeft betrekking op elke activiteit die degradeert het milieu, maar er zijn grenzen aan hoeveel kan in een omgeving die in aanmerking worden genomen. De eerste lijn van verdediging tegen verontreiniging is het onderwijs, die ons leert wat wordt beschouwd als de vervuiling en wat niet. Hoewel de vervuiling is een reëel probleem, het risico en de schade veroorzaakt door vervuiling zijn vrij beperkt in vergelijking met sommige van de andere problemen die het milieu bedreigen.

De tweede verdedigingslinie tegen veranderingen in het milieu is om onszelf te beschermen tegen schadelijke stoffen. Bescherming tegen vervuiling is belangrijk, want er zijn twee kanten aan de medaille: degenen die niet willen niets te maken met de omgeving, en degenen die negatief worden beïnvloed door het. In dit geval zou het verstandig zijn om de "schapen-dip effect" te gebruiken om beide kanten van de medaille te begrijpen.

De derde lijn van verdediging tegen veranderingen in het milieu is om technologie te gebruiken om ons te beschermen tegen vervuiling. Technologie is nuttig in zoveel manieren, waaronder die van het milieu. We hebben een beperkte hoeveelheid van de aarde, dus het is aan ons om verantwoord en te gebruiken technologie zo efficiënt mogelijk om ons milieu te beschermen.

Onderwijs is de sleutel tot het leven in harmonie met de omgeving, maar het is ook noodzakelijk voor het onderwijs om te evolueren naar alle aspecten van milieu-onderzoek omvatten. Het is slechts door middel van onderwijs dat we echt de impact van de mens op het milieu hebben gehad en wat we kunnen doen om het milieu beter te maken voor ons, terwijl we genieten van de voordelen van de technologie die is gunstig voor het milieu ook kan waarderen.

.

Ook interessant

Milieu

Stappen om het Milieu te HelpenDe kern van elk bedrijf, groot of klein, is een bezorgdheid over het milieu. Of het nu gaat om het kennen van de omgevi ...

Lees verder

Recyclage

Verschillende soorten recyclingEr zijn verschillende soorten recycling. Deze omvatten papier, glas, metalen, plastic en voedingsproducten. Afhankelijk ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Veel bedrijven zijn bekritiseerd voor hun zakelijke praktijken. Bijvoorbeeld, bedrijven die afval verbranden geen effectieve vuilnis verwijderingspra ...

Lees verder