Wat Zijn De Gerechtsdeurwaarders?

Gerechtsdeurwaarders, ook wel bekend als advocaten gerechtsdeurwaarders, zijn agenten door de rechtbank aangesteld om een ​​rechterlijk bevel te dwingen. Een deurwaarder heeft vele functies, waaronder:

Deurwaarders

Remanding een verdachte om de voogdij - Wanneer een persoon niet verschijnt op de geplande hofdatum of shows up te worden teruggezonden, maar kan niet worden gevonden en voor een aantal redenen wordt geacht in het belang van justitie dat de verdachte wordt teruggezonden. In de oorspronkelijke borgtocht bestelling werd een verdachte bevolen om te verschijnen voor de rechter binnen een bepaalde tijd, en als niet aan deze eis wordt voldaan moet de verdachte worden teruggezonden. Deze voorwaarde kan alleen worden voldaan indien de rechter van oordeel is dat er gegronde redenen zijn om aan te nemen dat de verdachte zal vluchten en no bail goed zal worden besteed aan de terugkeer van de verweerder te waarborgen.

Het verwijderen van deurwaarders - De rechter kan beslissen om deurwaarders van het hof te verwijderen indien zij aansprakelijk voor een inbreuk op de bail volgorde worden gevonden. In het geval dat de rechter verwijdert deurwaarders van het hof de verdachte moet dan verschijnen in persoon voor de deurwaarder.

Om een ​​zaak - Als de verdachte niet in staat is om te verschijnen in de rechtbank dat ze het recht hebben om de deurwaarder verzoeken hen te brengen. De deurwaarder beslist dan of doorgaan met de zaak.

Voortzetting van zittingen van het gerecht - In gevallen waarin de verdachte zich in voorlopige de verdachte moet terugkeren op een later tijdstip. Indien de rechtbank van oordeel dat de verdachte waarschijnlijk onderduiken en dat de kosten van remanding de verdachte naar de gevangenis zal worden onbetaalbaar, kan zij besluiten om de zaak voort te zetten.

Gerechtsdeurwaarders services - Alle Britse rechtbanken hebben deurwaarderskosten vermeld op hun website, dus het is gemakkelijk om uit te vinden welke diensten zijn beschikbaar in een bepaalde rechtbank. De online deurwaarder site zal ook informatie over de kosten en welke diensten zijn beschikbaar geven.

Juridisch advies - Het is essentieel dat het publiek ontvangen juridisch advies vóór het aangaan van een contract, voor het huren of iets te kopen. Het is illegaal voor iedereen om juridisch advies te bieden zonder het van een advocaat eerste verkrijgen. Hetzelfde geldt wanneer zij te maken hebben met zaken waarbij geld en contracten.

Strafzaak - Wanneer deurwaarders zijn gebruikt en een verdachte zich in voorlopige, zijn gerechtsdeurwaarders bevoegd om te wonen en te helpen in de zaak. Gerechtsdeurwaarders zijn goed opgeleid in burgerlijke geschillen en hoe te handelen als een pleitbezorger voor de verdachte. De deurwaarder zal in staat zijn om het geval van de verdachte om te luisteren, te onderzoeken de documenten, deal met wettelijke vertegenwoordigers en omgaan met alle vragen door de verdachte die tijdens de procedure.

Gerechtsdeurwaarders Vertegenwoordiging - Wanneer een verdachte vereist deurwaarders representatie als gevolg van hun lichamelijke of geestelijke ongeschiktheid is het essentieel dat de advocaat of notaris neemt de zaak pro Bono (gratis). De wet geeft niet aan wat nodig is van de advocaten, notarissen, en de grootte van het team van de deurwaarders zijn ook aan de advocaat of notaris. De rol van de deurwaarder in verband met de zaak is belangrijker dan de rol van de advocaat of notaris.

Dit komt omdat wanneer een deurwaarder is betrokken bij een strafrechtelijke procedure of andere zaken die de verantwoordelijkheid voor het verdedigen van de zaak ligt bij de deurwaarder, en niet met de advocaat of notaris. De deurwaarder kan ervoor kiezen om een ​​advocaat of procureur huren en zal contact onderhouden met de advocaat of procureur om ervoor te zorgen dat de zaak de best mogelijke kans op succes wordt gegeven.

Als een deurwaarder weigert over een zaak om welke reden te nemen, zal de rechter overwegen of de zaak te seponeren of laat het aan een ondergeschikte deurwaarder voor proef. Wanneer de verwerende partij beslist om het ontslag te dagen, zullen zij in staat zijn om een ​​rechtstreeks beroep tegen de beslissing te maken.

In het geval dat een advocaat of procureur staat van faillissement geraakt, wordt uit zijn ambt ontheven of helemaal niet zijn of haar werkzaamheden is er geen compensatie die kan worden besteed aan de deurwaarder zal zijn. Als er geen deurwaarder aan het werk op een geval is, dan wordt de zaak geacht te verlaten. Dit betekent dat er geen geld of diensten zullen worden betaald.

Ook interessant

Juridisch advies

Juridisch Advies - Ken de FeitenVoordat u een deal die lijkt de perfecte deal te nemen, na te denken over de vraag of het is eigenlijk legaal. Als he ...

Lees verder

Advocaten

De Grote Voordelen van AdvocatenAdvocaten zijn meestal bekend als een specialist die het bedrijfsleven bedrijven, organisaties of individuen helpt in ...

Lees verder

Deurwaarders

Wat Zijn De Gerechtsdeurwaarders?Gerechtsdeurwaarders, ook wel bekend als advocaten gerechtsdeurwaarders, zijn agenten door de rechtbank aangesteld om ...

Lees verder