Hoe IPhone te herstellen van een harde schijfcrash

De vraag hoe u de iPhone kunt herstellen na een crash van een harde schijf, kan een hele uitdaging zijn. Veel mensen hebben zich afgevraagd "hoe herstel ik mijn telefoon van een harde schijf crash" en wisten uiteindelijk niet wat ze moesten doen of waar ze heen moesten.

Herstellen Iphone

Eerst en vooral moet u begrijpen dat een crash van de harde schijf niets meer is dan de fysieke schade aan het elektronische apparaat. Er is geen software bij betrokken en er gaan geen gegevens verloren. De computer die crashte, werkte niet goed en het heeft ervoor gezorgd dat een systeem is vastgelopen. Het enige dat verloren is gegaan, zijn enkele bestanden die mogelijk op het apparaat zijn opgeslagen.

Om te leren hoe u de iPhone kunt herstellen na een harde schijf crash, zijn er verschillende dingen die u kunt proberen om zoveel mogelijk van uw verloren gegevens te herstellen. De meeste mensen zullen het eerste hebben dat in hen opkomt als ze nadenken over hoe ze een iPhone kunnen herstellen. U kunt software voor het klonen van schijven gebruiken die de gegevens van de harde schijf naar een andere computer kopieert en vervolgens alle andere bestanden en instellingen van de nieuwe computer naar het oude apparaat kopieert. Dit is misschien goed genoeg om u op weg te helpen, maar u moet weten hoe u deze software correct gebruikt.

Zodra de harde schijf crasht, moet u actie ondernemen om uw iPhone te repareren. Dit kan inhouden dat u uw apparaat laat onderzoeken door een expert die eventuele problemen kan vinden die mogelijk problemen veroorzaken of het kan betekenen dat u een ander apparaat moet kopen.

U hoeft niet te wachten tot de gegevens zijn hersteld; in plaats daarvan kunt u stappen ondernemen om de gegevens nu te herstellen. Als u geen online toegang tot uw iPhone kunt krijgen, kunt u een programma voor gegevensherstel downloaden waarmee u de klus kunt klaren. Als u een cd-romstation heeft, kunt u al uw bestanden van de harde schijf naar het nieuwe apparaat overbrengen en ze herstellen.

Dit zijn slechts enkele van de vele programma's die u kunt gebruiken om uw iPhone weer op internet te krijgen, maar ze zullen allemaal helpen om de klus op dezelfde manier te klaren: uw iPhone van uw harde schijf halen. Als u zich in dit soort situaties bevindt, is het belangrijk om te weten wat u moet doen om uw iPhone te herstellen.

Ook interessant

Iphone reparatie

iPhone ReparatieAls je je iPhone voor minstens een paar maanden heb gehad, dan bent u waarschijnlijk bewust van de noodzaak om het te controleren op e ...

Lees verder

Reparatie Iphone

iPhone Reparatie-Tips - Hoe om te Kiezen voor een Betaalbare Gerenommeerde iPhone Repair Service ProviderAls u van plan bent om een ​​iPhone reparati ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe IPhone te herstellen van een harde schijfcrashDe vraag hoe u de iPhone kunt herstellen na een crash van een harde schijf, kan een hele uitdaging z ...

Lees verder