* Help een klant oplossingen voor problemen te vinden in plaats van oplossingen te bieden. * Neem contact op met de beller nadat de transactie is voltooid. Indien nodig dient de klant contact op te nemen met de agent om aanvullende vragen te stellen.

* Stel vragen om feiten te verzamelen over de vragen van de klant. * Houd alle verzamelde informatie bij.

* Doe uw best om de vragen van de beller te verduidelijken en te beantwoorden en om het geleverde product en / of de dienst uit te leggen. * Help de beller om een ‚Äč‚Äčoplossing voor zijn of haar probleem te vinden in plaats van er een voor te stellen.

* Beschikken over goede communicatieve vaardigheden. * Wees bereid om moeite te doen om te luisteren naar wat de beller wil zeggen. * Neem initiatief om de persoon met wie u aan de telefoon spreekt, zover te krijgen dat hij of zij zich bij u op zijn gemak voelt en vrijuit vragen kan stellen.

* Medewerkers van de klantenservice moeten bereid zijn naar de beller te luisteren en vragen te beantwoorden. * Beantwoord alle vragen eerlijk, maar zorg ervoor dat je precies weet waar een klant naar op zoek is.

* Vertegenwoordigers van de klantenservice moeten beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. * Beantwoord telefoons buiten kantooruren. * Beantwoord e-mails snel als er een vraag wordt gesteld.

* Behandel de klant beleefd en toon beleefdheid aan klanten. * Wees voorbereid om klanten te helpen die hen geen tijd geven om te praten.

* Toon respect voor klanten door correcte grammatica, interpunctie en spelling te gebruiken. * Zorg altijd voor een manier om berichten achter te laten of om berichten terug te sturen die door klanten zijn achtergelaten.

.

Ook interessant

Interim

Waarom Interim Accounting?In de boekhouding, een eenvoudig maar belangrijke term is interim. Interim optreedt in het proces van de overgang van de ene ...

Lees verder

Droomjob Vinden

Tips voor degenen die een droombaan willen vindenHet enige dat erger is dan een lege of onderbenutte bankrekening, is dat je op dit moment geen baan h ...

Lees verder

Job Vinden

Een Baan Voor Tijdelijk Werk Via AdvertentiesHoewel sommigen van mening dat een werkgever hun werknemers dezelfde voordelen, ongeacht welke tijd van h ...

Lees verder