Business Marketing met Behulp van de Rollup

De Rollup is een geïntegreerde database systeem dat helpt bedrijven bijhouden van al hun klanten en de verkoop via de producten, diensten en zakelijke transacties. Echter, wanneer de Rollup voor het eerst werd vrijgegeven aan het publiek, waren er een groot aantal gebruikers in de war over hoe het te gebruiken en waarom het zo krachtig.

Rollup

De Rollup biedt bedrijven met gedetailleerde en accurate rapporten over hoeveel mensen, hoeveel producten, en waar elke verkoop of aankoop plaatsvindt. Bijvoorbeeld, in plaats van het bijhouden van alleen verkoop of aankoop, kunnen bedrijven bij aankoop of verkoop van elk van hun specifieke klanten door de Rollup volgen. Dit wordt gedaan door het hebben van elk van hun verkoop of aankoop in de Rollup vermeld als een sub-rekening, die vervolgens in rapporten, analyses, en andere management tools kunnen worden gebruikt om informatie van klanten te beheren.

In aanvulling op de rapportage van gegevens en het analyseren van het bedrijf de verkoop en marketing inspanningen, de Rollup geeft ook bedrijven de mogelijkheid om grafische en reclame materialen zoals logo's, branding, en key-words volgen. Door deze key-woorden en logo's op de Rollup toe te voegen, bedrijven zijn in staat om precies te zien hoe vaak de sleutelwoorden en logo's zijn gebruikt. Hiermee kunnen bedrijven een meer uitgebreide profiel van hun klanten te creëren en of er wijzigingen moeten worden aangebracht om hun marketing materialen, kunnen ze deze wijzigingen direct te maken.

Door de Rollup te combineren met andere delen van de technologie van het bedrijf, bedrijven zijn in staat om tonnen van de tijd en moeite besparen door het doen alles zelf. Bijvoorbeeld, in plaats van het oproepen van elke klant te vragen om informatie over hen, bedrijven kunnen nu rechtstreeks bellen elke individuele klant en vraag hen om de informatie die ze nodig hebben over het bedrijf of het product dat hij koopt. Bijvoorbeeld, in plaats van de verkoop van het bedrijf vertegenwoordiger vraagt ​​elke klant als ze wilden een nieuwe pen te proberen of te kijken, een grafische en reclame vertegenwoordiger kan eenvoudig toe te voegen een verkoop sectie om de Rollup en laat de klant om dat deel van de Rollup gebruiken. Dit zal het bedrijf toelaten om deze informatie van hun specifieke klanten te krijgen en hen in staat stellen om het te gebruiken in de toekomst als onderdeel van hun marketing materialen.

Een andere manier waarop de Rollup kunnen bedrijven productiever met hun marketing activiteiten is door hen in staat om op maat te maken ontwerpen van logo's, afbeeldingen, en key-words. Met de Rollup, kunnen bedrijven niet alleen gebruik maken van hun logo, grafisch, en key-woord design, maar kan een blanco ontwerp of aangepaste sjabloon gebruiken voor weergave op al hun mailers, brochures en ander promotiemateriaal. Dit zal niet alleen toestaan ​​dat bedrijven om zich beter te promoten om hun klanten van concurrenten, maar het zal ook hen in staat stellen om een ​​speciaal tintje aan hun voegen business-to hun bedrijf naamsbekendheid.

Wanneer een bedrijf een Rollup voor de Rollup eerste creëert het systeem voegt automatisch alle informatie die zij nodig heeft in een aparte afdeling verkoop. Deze afdeling verkoop is dan verantwoordelijk voor het bijhouden en organiseren van de informatie van de afdeling verkoop van het bedrijf. Dit maakt het bedrijf om tegenstrijdigheden of vergissingen in de informatie die zij ontvangen identificeren en uitvoeren van strategieën om deze inconsistenties te corrigeren, om het verbeteren van hun totale marketing, en een beter overzicht van wat er gebeurt met het bedrijf te houden.

Het is belangrijk op te merken dat de Rollup is niet een applicatie die een bedrijf kan installeren op hun website. In plaats daarvan wordt de Rollup ontworpen om te werken met traditionele websites en andere web applicaties, wat betekent dat als je gebruik maakt van een website of een soortgelijk type applicatie op uw eigen website, de Rollup is niet compatibel met uw site en mag niet worden gebruikt met haar .

De Rollup heeft een positief effect op zowel de bedrijven en marketeers gehad. Of u werkt met een marketing campagne of het verstrekken van bedrijf het brandmerken en graphics, de Rollup maakt marketing en management gemakkelijker voor beide bedrijven en klanten, waardoor beide partijen op hun bedrijf te laten groeien in een meer efficiënte en effectieve manieren.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch Ontwerp en ReclameGrafisch ontwerp en reclame is een sub-industrie van Graphic Design die zich bezighoudt met reclame, logo's, posters, billb ...

Lees verder

Beursstand

Als grafisch element, posters zijn altijd in stijl. Ze geven je altijd de mogelijkheid om te komen met een aantal unieke ideeën over uw bedrijf. Dit ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Hoe u de juiste vinylposters voor uw bedrijf kiestHet afdrukken van posters is een van de meest gebruikelijke manieren om een ​​bedrijf te promoten, ...

Lees verder