Drankjes die gezond zijn om af te vallen

Ondanks al hun voedingswaarde, kan het moeilijk zijn om een ​​verscheidenheid aan dranken te vinden die niet in ten minste één soort met een hoog suiker- of vetgehalte voorkomen. Het is gemakkelijk in te zien waarom veel mensen niet gezond eten, maar het kan moeilijk zijn om gezonde keuzes te maken bij het kiezen van een drank.

Dranken

Naast light frisdranken zijn er verschillende eet- en alcoholische dranken die kunnen bijdragen aan het gezondheidsprobleem van overgewicht. De meeste dranken worden geleverd met een standaard portie calorieën per glas, maar bevatten niet allemaal evenveel calorieën. Sommige hebben misschien het hoogste suikerniveau, terwijl andere het laagste niveau hebben.

Mensen die ervoor kiezen om frisdrank te vervangen voor hun dieetvoedsel, of als een incidentele traktatie, kunnen merken dat ze ook meer voedsel eten dan ze hadden verwacht. Een voorbeeld is een persoon die liever frisdrank drinkt dan water. Frisdrank bevat ongeveer 40% meer calorieën per portie dan een vergelijkbare hoeveelheid water. De drank zit ook vol met lege calorieën die kunnen leiden tot gezondheidsproblemen, zoals obesitas en diabetes.

De calorieën uit light frisdranken bevatten niet alleen suiker. Ze bevatten ook lege calorieën die kunnen bijdragen aan het gewicht. Een aantal dranken, waaronder koolzuurhoudende dranken, bevat suiker. Dit omvat frisdrank waarvan bekend is dat ze bijdragen aan een probleem met overgewicht door het hongergevoel te vergroten en de eetlust te verminderen.

Drankcalorieën worden ook niet als calorieën vermeld op het paneel met voedingsfeiten. De meeste mensen gaan ervan uit dat een drankje, omdat het een bepaald aantal calorieën bevat, als een goede optie voor gewichtsverlies wordt beschouwd.

Ook interessant

Food beverages

Hoe om te Genieten van een Heerlijk Ontbijt Drank?Voedsel dranken zijn de meest ideale manier om het even welk type van de smaak te genieten. Verschi ...

Lees verder

Dranken

Drankjes die gezond zijn om af te vallenOndanks al hun voedingswaarde, kan het moeilijk zijn om een ​​verscheidenheid aan dranken te vinden die niet i ...

Lees verder

Voeding

Hoe Het Maximaliseren Van Voeding En BewegingNutrition, samen met fitness en beweging, is een groot deel van een regelmatige lichaamsbeweging routine. ...

Lees verder