Over Huidige Bescherming

Meer dan de huidige bescherming is de meest kritische component in vele circuits. Tegen de tijd dat je dit leest, kan elektrische onderdelen volledig mislukt, en je moet een vervanger te vinden of te repareren het circuit. Zodra dit gebeurt, hebt u de keuze van een van beide het vervangen van het hele circuit of een nieuwe te bouwen vanaf nul. De kosten voor beide opties zal variëren, afhankelijk van uw locatie en of u wel of niet een professioneel bedrijf dat het werk voor u zal doen.

Overstroombeveiliging

Bij het werken met deze vorm van bescherming, de printplaat is het enige wat u zou moeten bezighouden met. Alle elektrische componenten zijn ontworpen met hoog genoeg stroom om het gehele systeem niet falen.

Huidige bescherming wordt verschaft voor elk van de circuits die niet rechtstreeks zijn verbonden met de netvoeding. De hoeveelheid stroom die nodig is voor deze bescherming is afhankelijk van de spanning, maar sommige circuits zijn geschikt voor honderden ampère. Om bescherming tegen overstroom falen te voorkomen, moet de voeding worden beschermd tegen overmatige stromen die kunnen opbouwen.

Meer dan de huidige bescherming zal altijd zijn er in twee verschillende types. De eerste is een lastmomentbeveiliging. Dit betekent dat de apparatuur binnen het circuit zal oververhit raken en stilgelegd totdat de huidige beoordeling is bereikt. Overbelasting betekent dat de stroom van de belasting gelijk aan of groter dan de stroom van de schakeling.

overbelastingsbeveiliging wordt uitgeschakeld aan en zet de stroom naar alle apparatuur binnen de schakeling bij de stroom de toegestane belasting overschrijdt. Het zal ook het afsluiten van de stroom naar het circuit als de overbelasting overschrijdt de nominale waardering van het circuit.

Het tweede type overbelastingsbeveiliging is bekend als onderloop bescherming. Underflow bescherming is de handeling van het koelen van een kleine elektrische component met de normale bedrijfstemperatuur.

Underflowprotection wordt gebruikt wanneer een overbelasting of de huidige overstromingen gebeurt, maar er is niet genoeg stroom in het circuit te zijn over-de huidige limiet brengen. overloopbeveiliging vermindert de schade die kan optreden met de printplaat van de overbelasting die optrad.

Onderstroom bescherming niet voor meervoudige kanaalketens die gevoelige componenten bevatten. Als het over-de huidige rating van uw circuit de normale maximum overschrijdt, zal hij in over-de huidige bescherming en beveiliging tegen overbelasting. Meer dan de huidige bescherming, in dit geval, zal het afsluiten van de stroom naar het circuit als het over stroom groter is dan de rating van het circuit.

De eigenlijke classificatie die een elektrische component moet hebben om het circuit te beschermen is gebaseerd op de spanning en stroomsterkte van de schakeling, alsmede de aard van het circuit zelf. Het maximale vermogen nodig is voor een bepaald circuit is afhankelijk van vele factoren.

Hoge spanningswaarden zijn gebaseerd op de stroom die tijdens een kortsluiting kan worden geproduceerd. Is de spanning die nodig zal zijn om de gehele schakeling te beschermen, van de belasting op de belasting terminals.

Elektrische aannemers zullen over het algemeen adviseren over de hoeveelheid stroom die nodig is om uw circuit te beschermen, en zij zullen u vertellen aan uw lokale nutsbedrijf bellen voordat u het opzetten van uw circuit. Een professionele zal een beschadigde circuit niet verlaten.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten - Dat Bespaart U het Meeste Geld?Er zijn veel elektrische componenten die nodig hebt op een verscheidenheid van verschillende ...

Lees verder

Raspberry PI

Leren Met De Raspberry Pi - Een Nieuw Educatief PlatformDe Raspberry Pi is een nieuw platform dat beschikbaar is voor educatieve doeleinden is. Dit b ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommig ...

Lees verder