Drones en Drone Mapping

Er is een nieuwe trend op het gebied van GPS in kaart brengen en dat is het gebruik van Drone Mapping. Dit soort mapping wordt gedaan met behulp van een miniatuur helikopter of een quadrocopter te maken het mogelijk om de exacte positie van het doel vast te stellen, zonder dat het uitvoeren van een full-scale onderzoek.

Drones kan worden gevlogen door een enkele persoon. Er zijn echter momenten waarop ze kunnen worden gevlogen door meerdere mensen, zoals het geval was in Afghanistan was. Dergelijke drones kunnen ook worden gelanceerd door helikopters en kan vliegen over grote gebieden waar de gebruikelijke helikopter niet kan vliegen. Dit maakt het mogelijk om te inventariseren en uit te vinden de precieze locatie van elk object.

Er zijn debatten in het verleden of deze technologie kan worden gebruikt voor militaire doeleinden, maar het feit is dat het wordt al gebruikt voor militaire doeleinden. Bijvoorbeeld de CIA maakt gebruik van een drone te sporen een terrorist in Pakistan. Ze krijgen dan te weten over de exacte locatie van het doel met deze technologie.

Er zijn ook discussies in het Congres over hoe deze technologie kan worden gebruikt in Afghanistan. Er zijn mensen die beweren dat het zal helpen de Taliban of andere terroristische groeperingen verbergen voor hun vijanden. Maar anderen denken dat een dergelijke handeling andere opstandelingen te gaan en de strijd van de regering in plaats van werken binnen het zou stimuleren.

Er zijn ook politieke problemen rond dit soort mapping. Sommige mensen beweren dat als we een leger of zelfs een marine, hoeven we niet om geld te besteden aan civiele mapping. Dit komt omdat deze dingen gemakkelijk kan worden gedaan met behulp van het internet en satellieten.

Het argument dat vaak te horen is, is dat het gebruik van drones is ook een inbreuk op de privacy. Daarom is het de verantwoordelijkheid van de overheid om het geld te besteden aan meer burgerlijke vrijheden, zoals die betrokken zijn bij drone mapping.

Ook interessant

Drone fotografie en video

Luchtfotografie en Video - het Maken van Hoge Kwaliteit foto 's en Video' s met Behulp van Onbemande VoertuigenNaarmate de technologie en toepassingen ...

Lees verder

Drone Fotograaf

Met alle geweldige technologische vooruitgang, is het geen wonder dat drones worden steeds zo populair is. Veel van de drones kan worden gebruikt voo ...

Lees verder

Drone Fotografie

Hoe om Geld te verdienen Met Drone Fotografie en Video Voor onroerend goedOnroerend goed drone fotografie is een van de meer populaire middelen voor ...

Lees verder