Huis Verbouwen

De bouw van de Kosten - Het Totaal Voor de Renovatie van een Huis

Een paar uur geleden, kreeg ik een telefoontje van een klant die net klaar zijn huis renovatie. Zijn hele familie was het erover eens dat de veranderingen waren de moeite en de dollars die ze waard brachten.

Hij zei dat hij ging naar de bouwplaats om wat advies over hoe u het meeste van zijn fondsen te krijgen. Ook wilde hij vragen over de muren, plafonds, daken, vloeren, landschapsarchitectuur, verwarming en koeling en isolatie, interieur deuren en ramen, en over het onderhoud vragen. Hij wilde zien hoe zijn geld voor zichzelf na verloop van tijd zou betalen.

Hij had twee ruwe schattingen. De eerste was om aannemers in te huren om komen en blik op zijn huis en zeggen: "dit is wat u zoekt op". Dan krijgen ze om terug te komen met een schatting van de uiteindelijke kosten. Dit is de hoeveelheid tijd die het kostte hem aan een aannemer te krijgen en een scala aan schattingen van aannemers.

De tweede raming was voor een paar remodeling aannemers om te komen kijken naar zijn huis, doe een voorlopige kostenanalyse, en om hun mening te geven. En dan stuur in een schriftelijke schatting. Bij deze methode, de aannemer die op bezoek kwam had toegang tot de onvoltooide delen van het huis waar hij kon maken wat hij voelde zou het beste zijn.

Het grootste verschil tussen de twee schattingen was in de bouwkosten. De tweede raming kwam in een stuk duurder. Deze kost was uitsluitend te wijten aan de kosten van het bouwen van muren, trim, isolatie, gipsplaten, verf, vloeren, kasten, werkbladen, enz. Dit was omdat de aannemer die de eerste raming gemaakt heeft geen rekening met de kosten van de bouw, arbeid, en de kosten van het huren van ruimte op de bouwplaats, het neerzetten van de stichting, etc.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten StukadoorsBepleistering is een rommelige baan, maar een die kan worden zeer de moeite waard. Het is ook een van de meest tijdrovende taken die ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Verschillende soorten constructiematerialen die in de bouw worden gebruiktBouwmaterialen zijn materialen die worden gebruikt voor de constructie van c ...

Lees verder

Bouw

Interessante links